Menu Content/Inhalt
Hem
18 sept Jazzkväll med Hans Backenroth Quartet

Jazzkväll Glenn Miller Cafe med Hans Backenroth Quartet den 18 september.

Wermländska Sällskapet bjuder in till Jazzkväll, välkommen till Glenn Miller Café på Brunnsgatan 21 A tisdagen 18 september kl 19 och en helkväll i jazzens tecken med god mat och dryck. Hans Backenroth, vår stipendiat 2016, tar med sin kontrabas plats på scenen tillsammans med musikanterna Klas Lindquist altsax, Mikael Skoglund piano och Calle Rasmusson på trummor.

Läs mer...
 
Lars Lerin på Liljevalchs

Liljevalchs konsthall på Djurgården hälsar välkommen in i Lars Lerins bildvärld, en värld skapad av vatten och pigment. På Liljevalchs visas i sommar ett hundratal målningar från 2002–2018. Passa på att de den munkforsbördige konstnärens i alla bemärkelser stora målningar som gästar huvudstaden 18 maj till 9 september. Läs mer här.

 
Bli medlem i Wermländska Sällskapet!

Känner du någon värmlänning eller dalslänning som ännu inte är medlem? Alla värmlänningar eller dalslänningar hälsas varmt välkomna som medlemmar oavsett var i världen du bor. Och kom ihåg att det inte måste handla om härkomst utan kan även vara ett sinnestillstånd. Det är ett sätt att stödja värmländska och dalsländska intressen och framför allt är det väldigt skôj när man samlas till middagar eller andra evenemang.

Läs mer...